'Black Adam'-poster onthult de logo's van de Justice Society of America

'Black Adam'-poster onthult de logo's van de Justice Society of America

De Justice Society of America is interessant!

Een nieuwe poster die is vrijgegeven voor Black Adam voor het Chinese nieuwe jaar biedt fans een blik op de logo's van elk van de leden van de Justice Society of America.

De film Black Adam moet in juli dit jaar in de bioscoop te zien zijn. Acteur Dwayne Johnson is daarin te zien als de antiheld uit de titel. Hiram Garcia, met wie Johnson Black Adam produceert, vertelde al dat Black Adam voor een aardverschuiving in de machtsbalans van het DCEU zorgt.

Black Adam-tegenstanders
Naast Johnson zie je in deze DC-film ook het Golden Age superheldenteam dat bekend staat als de Justice Society of America, ofwel de JSA.

De JSA werd in de jaren veertig opgericht en is in de comics een alternatief superheldenteam dat op een net iets andere Aarde leefde dan de leden van de Justice League. In de comics werd in de jaren tachtig die realiteiten samengevoegd en werd de JSA de voorloper van de hedendaagse Justice League.

In Black Adam zie je een JSA zie bestaat uit DC-helden Hawkman, Atom Smasher, Cyclone en de enigmatische Doctor Fate. Hun logo's zijn hieronder verzameld:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair