Bill Murray laat zien dat hij geweldig kan golven!

Bill Murray laat zien dat hij geweldig kan golven!

De 71-jarige acteur heeft behoorlijk wat 'putting-skills'!

Bill Murray is natuurlijk voornamelijk bekend als acteur. Hij is al decennialang een grote naam in Hollywood, maar hij is niet alleen maar goed in acteren. De legendarische acteur kan namelijk ook heel goed golfen en dat laat hij nu weer eens opnieuw aan zijn fans zien!

De 71-jarige Murray was namelijk aanwezig tijdens het Pebble Beach Pro-Am toernooi, waar de grootste namen van de golfwereld het tegen elkaar opnemen. Ondanks het feit dat de acteur meer meedoet voor de lol dan serieus meedingt voor een van de grote prijzen, kan hij er toch wel wat van!

Videootje
In het onderstaande videootje zien we de Lost in Translation-acteur namelijk een hele mooie putt slaan. De acteur staat met zijn rug naar de hole toe, kijkt niet eens naar zijn balletje maar slaat hem er toch heel mooi in.

De toeschouwers vonden het geweldig, maar ook op het internet doet het filmpje het behoorlijk goed. De clip is namelijk al heel wat keren bekeken!



Ondanks zijn alweer wat hogere leeftijd zit Murray niet stil. De acteur heeft namelijk maar liefst getekend voor vier projecten, waaronder ook Ant-Man and the Wasp: Quantumania, de nieuwe Marvel-film die ergens volgend jaar te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair