Kijktips: 3 films om vanavond nog te streamen

Kijktips: 3 films om vanavond nog te streamen

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Black Widow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Natasha Romanoff is noodgedwongen op de vlucht geslagen voor de overheid. Ze komt weer in contact met haar vroegere spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde spionnen en een mysterieuze vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander na kan doen.

Dear Evan Hansen (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Chbosky | Cast: Ben Platt, Amy Adams, Julianne Moore, e.a. | Te zien op: o.a. iTunes en Pathé Thuis (huur/koop)
Evan Hansen, een scholier met een sociale angststoornis, kan maar moeilijk vrienden maken. Na de zelfmoord van een klasgenoot, probeert hij een band te krijgen met diens familie door te beweren dat hij goed bevriend was met hun zoon. Een actie waarmee hij zich daardoor behoorlijk in de nesten werkt.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a. | Te zien op: Prime Video
Een geheim agent moet een nieuwe wereldoorlog zien te voorkomen. Samen met Neil, een andere topagent, gaat hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair