Grote hint naar trailer 'Jurassic World: Dominion'!

Grote hint naar trailer 'Jurassic World: Dominion'!

Over een paar dagen de eerste echte beelden uit de film.

We kregen even geleden al de IMAX-proloog en alweer ruim twee jaar geleden de korte film Battle at Big Rock voorgeschoteld. Het zijn allemaal hints naar het grootse avontuur dat we te zien krijgen in het dit jaar te verschijnen Jurassic World: Dominion.

En nu hebben we een hint naar de komst van de eerste echte trailer voor de derde film in de rebootreeks en de zesde in de complete Jurassic Park-filmreeks. Het lijkt erop dat deze verschijnt tijdens de aankomende Superbowl.

Eerste trailer Dominion aankomende zondag?
De eerste trailer lijkt te gaan verschijnen tijdens de uitzending van de Super Bowl LVI die in de nacht van zondag of maandag plaatsvindt. Het is ook het ideale moment, aangezien de film begin juni in de bioscopen verschijnt.

De hint naar de verschijning komt van regisseur Colin Trevorrow. In een Insta-bericht schrijft de filmmaker de tekst "Het duurt nu niet lang meer." Ook is er een foto te zien van een beveiligingssysteem.

Overigens debuteert waarschijnlijk ook de trailer voor de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video. Marvel en DC zouden dit jaar geen spots uitzenden.



NieuwsFilm

meest populair