Zelf overnachten in 'Jurassic Park'? Deze Airbnb maakt het mogelijk!

Zelf overnachten in 'Jurassic Park'? Deze Airbnb maakt het mogelijk!

Bewegende dinosaurussen inbegrepen...

Met de release van de eerste trailer gisteren neemt de hype en anticipatie rondom Jurassic World: Dominion alleen maar toe.

Het begon natuurlijk ooit allemaal met Jurassic Park (1993) van regisseur Stephen Spielberg en is inmiddels uitgegroeid tot een zesdelige miljardenfranchise die tot op de dag van vandaag nog steeds voortleeft.

Nu is er een nieuwe Airbnb op de markt gekomen in Skamania County en deze verdient zeker de aandacht van Jurassic-fans wereldwijd.

Het gebouw ligt middenin een bos en heeft een interieur dat duidelijk is geïnspireerd op de originele film, inclusief levensgrote animatronics die buiten staan, waaronder roofvogels, raptors, een T-rex en triceratops.

Naast alle moderne voorzieningen die je als gast mag verwachten, ziet het gebouw eruit alsof het rechtstreeks uit de film is getrokken, compleet met een decoratieve jeep op de oprit. Bekijk hieronder enkele foto's:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Prijzig, maar het is het waard
Qua populariteit zit het meteen goed (de eerste paar reviews geven allemaal 5 uit 5 sterren), want zowel maart als april zijn helemaal volgeboekt. Je moet echter wel diep in de buidel willen tasten.

Een verblijf van twee nachten voor twee gasten, de minimale verblijfsduur die vereist is voor elke boeking, kan zo al ruim $3500 dollar kosten.

NieuwsFilm

meest populair