Mysterieus fossiel in amber ontdekt op nieuwe poster 'Jurassic World: Dominion'

Mysterieus fossiel in amber ontdekt op nieuwe poster 'Jurassic World: Dominion'

De marketingcampagne gaat nu pas echt losbarsten...

Het duurt nu echt niet lang meer voordat we de ultieme culminatie van zes dinosaurusfilms kunnen aanschouwen met het aanstaande Jurassic World: Dominion dat in juni gaat verschijnen.

We hadden gisteren de eerste trailer en nu is er ook weer een nieuwe poster uitgebracht waarop het traditionele logo te zien is in een vorm die we nog niet eerder hebben aanschouwd, namelijk versteend in amber. Erachter glinstert iets, maar wat? Wellicht een nieuw soort dino?

Dit sluit mooi aan bij het centrale uitgangspunt van de hele franchise:

Bekijk de afbeelding

Producenten hebben al gezegd dat hoewel de Jurassic World-trilogie ten einde loopt, dit niet het einde betekent voor de franchise als geheel.

De vervolglijn is al ingezet
Met de animatieserie Camp Cretacious op Netflix en de miljarden die zijn opgehaald, is het moeilijk voor te stellen dat men gaat pauzeren voordat ze de volgende reeks verhalen en personages introduceren.

Regisseur Colin Trevorrow: "Dit is de film waar ik vanaf het begin op heb gewacht om te maken en waar we sinds de afgelopen twee films aan hebben gewerkt. Het maakte echt deel uit van een groter verhaal. En ik zeg het nog maar eens, ik denk dat mensen de omvang en het belang van de personages van Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum onderschatten".

NieuwsFilm

meest populair