Robert Pattinson wilt een Batman Trilogie voor zijn versie van Bruce Wayne

Robert Pattinson wilt een Batman Trilogie voor zijn versie van Bruce Wayne

The Batman ster Robert Pattinson zou dolgraag een eigen trilogie krijgen voor zijn versie van Batman.

The Batman acteur Robert Pattinson heeft laten weten dat hij het geweldig zou vinden als hij de kans krijgt om Batman te spelen in zijn eigen trilogie van films. The Batman markeert Pattinsons debuut als de superheld.

Het verhaal van de film volgt Batman in zijn tweede jaar als hij misdaad bevecht, en achter de seriemoordenaar The Riddler aangaat. Naast Robert Pattinson bestaat de cast verder uit [ur=https://www.filmtotaal.nl/persoon/13999]Andy Serkis[/url], Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Peter Sarsgaard, en Barry Keoghan.

Robert Pattinson
In een recent interview met de cast van The Batman, heeft Pattinson laten weten dat hij interesse heeft om een trilogie te maken met zijn versie van Bruce Wayne. De acteur had het volgende hierover te zeggen: "Ik ben bereid het zo vaak te doen als de mensen het willen zien."

De acteur zei verder ook: "Ik bedoel, ik moet deze eerst uit krijgen. Maar ja, ik bedoel, ik heb met Matt gesproken over het idee van een trilogie en dat zou geweldig zijn. Ik heb echt, echt genoten van het proces en het is zo'n leuk personage om te spelen. En ja, dat zou mooi zijn. Prachtig."

The Batman
The Batman is bedoeld om een gedeeld universum te lanceren rondom de titulaire superheld. Zo zal The Batman twee spin-off televisieseries krijgen die zich in dit universum afspelen.

Echter moet Warner Bros. nog groen licht geven voor andere toekomstige projecten, omdat vervolgen op The Batman zullen afhangen van het financiële succes van de eerste film. Vroege box office inschattingen voor The Batman, en het succes van superhelden blockbuster Spider-Man: No Way Home, lijken te beloven dat The Batman een financieel succes kan worden.

NieuwsFilm

meest populair