'Uncharted'-regisseur beledigd na slechte kritieken: "Wij reanimeren het avonturengenre!"

'Uncharted'-regisseur beledigd na slechte kritieken: "Wij reanimeren het avonturengenre!"

Hij vindt dat de film op zijn minst een kans moet krijgen...

Gisteren verschenen online de eerste reacties op Uncharted. Deze leken pijnlijk te bevestigen dat Tom Holland buiten zijn rol als Spider-Man moeite heeft in andere goede films te spelen.

Nu heeft regisseur Ruben Fleischer gereageerd in een interview met Uproxx. Hij is het duidelijk niet eens met de kritiek en stoort zich er behoorlijk aan.

Fleischer is van mening dat zijn videogameverfilming het avonturengenre een nieuwe noodzakelijke boost geeft, iets wat niet meer is gebeurd sinds de National Treasure-franchise eindigde in 2007:

"Mijn punt is dat het een genre is dat ze gewoon niet meer zo veel maken. Dus ik benaderde dit meer als iemand die een schatzoekend, wereldreikend avontuur moest maken. En hoewel het gebaseerd was op een populair spel, wist ik dat ik de mensen gewoon iets vermakelijks moest brengen. Ik bedoel, National Treasure was op dat gebied denk ik de laatste. Dus wees een beetje dankbaar."

Ontsnapping voor publiek aan het dagelijks leven
De trailers beloven in ieder geval een aantal geweldige sets, actiescènes en stunts en het geheel lijkt de geest en humor van het spel te behouden.

Franchises als Indiana Jones en National Treasure hebben enorme invloeden gehad en zijn universeel geliefd, maar tegenwoordig zeldzaam in een theaterlandschap dat wordt gedomineerd door superhelden- en sciencefictionblockbusters.Uncharted kán daar verandering in brengen.

NieuwsFilm

meest populair