'Mission: Impossible 8': Tom Cruise hintte al eens naar het lot van Ethan Hunt

'Mission: Impossible 8': Tom Cruise hintte al eens naar het lot van Ethan Hunt

Volgt hij een bepaalde trend of niet?

Deze week werd duidelijk dat Mission: Impossible 8 het einde zal betekenen voor het avontuur van het personage Ethan Hunt, al jaren gespeeld door Tom Cruise. Deel acht volgt op het volgend jaar te verschijnen Mission Impossible 7.

Opvallend is dat Cruise na de release van het zesde deel Mission: Impossible - Fallout al eens aangaf dat hij het niet zo ziet zitten om zijn personage dood te laten gaan.

Overigens zou regisseur Christopher McQuarrie, die ook deel acht zal opnemen, er wel voor openstaan als Hunt de laatste film niet overleeft. Het zou volgens de regisseur dan wel goed aangepakt moeten worden.

Of volgt Cruise toch een bepaalde trend?
De afgelopen jaren is er van meer bekende filmpersonages afscheid genomen met een sterfscène. - LET OP: SPOILERS - Denk aan Wolverine van Hugh Jackman, Iron Man van Robert Downey Jr. en James Bond van Daniel Craig.

De releasedatums voor Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8 zijn respectievelijk 14 juli 2023 en 28 juni 2024. Over ruim twee jaar weten we dus hoe we van Hunt afscheid hebben moet nemen.

NieuwsFilm

meest populair