'Ladderzatte Leonardo DiCaprio likte oor van vrouw'

'Ladderzatte Leonardo DiCaprio likte oor van vrouw'

De acteur deed mee aan een drankspelletje.

Leonardo DiCaprio vindt het heerlijk om in zijn vrijetijd drankspelletjes te doen. Dat heeft Kelly Stafford, de vrouw van NFL-speler Matthew Stafford, onthuld in een podcast. Zij was ooit aanwezig bij zo'n spel en zag de Oscarwinnaar een bizarre opdracht uitvoeren.

Stafford vertelt hoe ze tijdens een avondje uit met haar man en Atlanta Falcons-quarterback Matt Ryan en diens vrouw Sarah Ryan de Tiitanic-acteur tegen het lijf liep. De groep vond het erg gezellig met elkaar en besloot een drankspelletje te gaan spelen.

Een potje Picolo, welteverstaan. Voor diegenen die het niet kennen: Picolo is een drankspel waarbij de deelnemers grappige vragen moeten beantwoorden en de gekste opdrachten moeten uitvoeren.

"Naarmate het later werd op de avond, werden de opdrachten ook steeds vunziger", vertelt Stafford. "Dus op een gegeven moment - en we waren toen inmiddels al ladderzat - kreeg Leo de keuze om Sarah's oor vier keer te likken of om zes slokken te nemen".

DiCaprio koos voor de eerste optie en stond volgens Stafford direct op om de opdracht uit te voeren. En dat vond ze toch wel een beetje jaloersmakend, zo biecht ze op. "Ik had graag Sarah op dat moment willen zijn".



NieuwsFilm

meest populair