Iconische schurken voor tweede 'The Batman'-film?

Iconische schurken voor tweede 'The Batman'-film?

Robert Pattinson weet wel wat hij wil.

Als er een vervolg op The Batman komt weet acteur Robert Pattinson al wat hij graag zou willen zien. Wat hem betreft krijgt Bruce Wayne straks met een gevaarlijke groep schurken te maken.

The Batman belooft een duistere film te worden; eentje die zich afspeelt in het tweede jaar van Bruce Wayne als gemaskerde burgerwacht. We zien enkele iconische schurken, waaronder de Penguin en ook de Riddler. En dan is er een vermoedelijk dubieuze rol voor Catwoman.

Een The Batman-vervolg
De verwachting is dat The Batman een groot succes zal zijn. Warner Bros. zal vermoedelijk zelfs al nadenken over een vervolg en Pattinson blijkt dat ook al te doen.

In een nieuw interview vroeg Den of Geek de acteur welke Batman-schurken hij in de franchise zou willen zien. Daarop meldde Pattinson dat hij Calender Men wel ziet zitten, maar ook de Court of Owls.

"Ik zou iets als de Court of Owls willen zien. Er zijn elementen van The Batman die richting horror leunen en voor mijn gevoel is dat iets heel nieuws voor Batman."

De Court of Owls is een geheim genootschap dat gevormd wordt door de elite van Gotham. We zagen ze al in live-action in de serie Gotham.

NieuwsFilm

meest populair