Wees niet bang: 'Nobody 2' komt eraan!

Bob Odenkirk geeft een update.

Bram de Groot 17 februari 2022 08:46 in Algemeen
Verleden jaar was de actiethriller Nobody een groot succes. De soort van John Wick-achtige wraakfilm met Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk werd ijzersterk ontvangen en er werd meteen de wens uitgesproken naar méér.

In gesprek met Empire gaf Odenkirk een update over het vervolg. De acteur blijkt er zin in te hebben en de opnamestart lijkt een kwestie van tijd.

"Laten we Nobody 2 maken, en dan ga ik meer in elkaar trappen dan ik ooit heb gedaan. We werken eraan om dat voor elkaar te krijgen. Universal is erg positief en verwelkomt onze ideeën. Derek [Kolstad, scenarioschrijver] en ik hebben met elkaar over het verhaal gesproken. Het is nog niet zeker, maar we werken eraan. Ik denk dat het er goed uitziet."

Nbody 2 met Bob Odenkirk
Regisseur Ilya Naishuller, bekend van Hardcore Henry uit 2015, gaf even geleden nog aan dat hij in een vervolg meer wil zien van Connie Nielsen en dat zij veel meer schermtijd zou moeten krijgen naast Odenkirk.

Nobody staat op 84 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en de publieksscore is 94 procent. De film verscheen middenin de coronachaos en wist "slechts" 56,7 miljoen dollar op te halen bij een budget van 16 miljoen dollar.NieuwsFilm