Ben Affleck's 'The Batman' film zou meerdere DCEU helden hebben bevat

Ben Affleck's 'The Batman' film zou meerdere DCEU helden hebben bevat

Ben Afflecks geannuleerde alleenstaande Batman film zou oorspronkelijk veel populaire superhelden uit de DCEU bevatten.

De geannuleerde Batman film met Ben Affleck zou veel andere grote DC superhelden bevatten. Warner Bros. brengt aankomende maart een nieuwe versie uit van de superheld met Matt Reeves en Robert Pattinson's The Batman.

Voordat deze film tot stand kwam, zou Ben Affleck de rol van een oudere Batman op zich nemen in een alleenstaande film. Zijn versie van The Dark Knight werd geïntroduceerd in Zack Snyder's Batman V Superman: Dawn of Justice.

Batman v Superman
Bij het nieuws dat Ben Affleck Batman zou gaan spelen, waren er oorspronkelijk redelijk wat fans teleurgesteld. Na de release van Batman v Superman: Dawn of Justice werd Ben Affleck's performance een van de geliefdste aspecten uit de blockbuster.

Om deze reden keken ook veel fans uit naar een alleenstaande film met Ben Affleck als Batman. Uiteindelijk zou Affleck het project verlaten, en nam regisseur Matt Reeves het filmproject over.

Ben Affleck
Reeves maakt tijdens het promoten van The Batman meer bekend over Ben Affleck's versie van The Batman. Zo zou Afflecks Batman film een actiefilm worden die vergeleken kan worden met de films uit de James Bond franchise.

Daarnaast zou Afflecks film inherent verbonden zijn aan het DCEU, en dus zouden andere grote superhelden ook voorkomen in de film. Het is echter niet bekend welke (grote) superhelden voor zouden zijn gekomen in Afflecks Batman film.

Matt Reeves
Regisseur Matt Reeves vond het oorspronkelijke plan voor The Batman niet slecht, maar hij had zelf geen persoonlijke connectie tot de film en dus veranderde hij de directie van het verhaal. De regisseur maakte al eerder bekend dat hij geen interesse had om een alleenstaande superhelden film te maken die belast was door zijn connecties aan het DCEU.

Gelukkig voor Reeves kreeg hij de mogelijkheid om zijn eigen versie van een Batman film te maken. The Batman is niet verbonden aan het DCEU, omdat Reeves film zich in een compleet ander universum afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair