Er komt een groots 'The Batman'-universum

Er komt een groots 'The Batman'-universum

Matt Reeves ziet het zitten.

Matt Reeves vertelt tijdens een interview met Entertainment Weekly dat hij een Batverse opbouwt met Warner Bros., een complete wereld rond zijn variant van Gotham City.

Reeves lijkt het helemaal top om allerlei verschillende projecten te maken waarin het verhaal van Gotham alsmaar door kan gaan. Zodoende zouden er wat de regisseur betreft projecten kunnen komen rond Selina Kyle, Penguin, Riddler en Commissioner Gordon.

Heel veel Batverse projecten
Reeves vertelde dat hij met zijn film The Batman bovenal "een Batverse" op wil bouwen. "Je wil geen verhaal maken en dan zeggen: 'dit is hoofdstuk 1', omdat je misschien geen hoofdstuk 2 mag maken. Het verhaal moet echt op zichzelf staan."

Maar toch druist hij enigszins daar tegenin: "Het ding met de wereld van Batman, is dat die zo rijk is, dat als je tegen het einde aanzit, je al begint na te denken over het volgende project. Want het idee is natuurlijk dat het verhaal van Gotham nooit eindigt."

Dat het nooit eindigt moge al duidelijk zijn. Immers is er een serie aangekondigd rond de Penguin en eentje die dieper duikt in de wereld van het Gotham City Police Department.

NieuwsFilm

meest populair