Nieuwe beelden van Batman en James Gordon in explosieve clip van 'The Batman'!

Nieuwe beelden van Batman en James Gordon in explosieve clip van 'The Batman'!

De superheld slaat op de vlucht voor een van The Penguin's handlangers!

Het is dé film waar miljoenen mensen naar uitkijken. We hebben lang moeten wachten maar het is bijna zover en dan kunnen we eindelijk genieten van de nieuwe The Batman! Over enkele weken verschijnt de blockbuster. Tot die tijd zullen we het moeten doen met korte clips die af en toe worden vrijgegeven. Nu is het weer raak!

DC is met een grote marketings-campagne bezig. De studio heeft veel vertrouwen in de film en is dan ook flink veel reclame aan het maken voor The Batman. Zo dook bijvoorbeeld in Duitsland wel een heel speciale billboard op om de film te promoten. Nu krijgen we weer een paar nieuwe beelden te zien.

Nieuwe scene
Robert Pattinson, de nieuwe Batman, neemt het stokje over van Ben Affleck en speelt de geliefde superheld voor de eerste keer in de film van Matt Reeves (o.a. bekend van Planet of the Apes). Pattinson geeft het ene na het andere interview en tijdens de Jimmy Kimmel Live-show mocht hij een paar nieuwe beelden laten zien.

Zo zien we Batman op het politiebureau, waar hij een gesprek heeft met James Gordon (Jeffrey Wright). Op een gegeven moment komt een politieagent binnen, waarvan Batman weet dat hij werkt voor de Penguin (Colin Farrell). Dit vertelt Batman Gordon voordat hij op de vlucht slaat in de actievolle scene. Bekijk de beelden (vanaf 7:31) hieronder!



Begin volgende maand zal The Batman te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair