Het MCU wordt nooit meer hetzelfde na 'Eternals'

Kevin Feige laat weten dat de film alles verandert.

Eternals gaat nog een enorme impact hebben op het overkoepelende verhaal van het Marvel Cinematic Universe. Dat zegt Marvel-baas Kevin Feige in een nieuw interview.

Eternals ging vorig jaar november in première en kwam met een boel nieuwe personages en concepten. Van de Eternals zelf, tot hun vijanden, de Deviants en de introductie van de toekomstige Black Knight, Blade en een gevaarlijke Celestial genaamd Arishem.

Eternals-toekomst
Eternals eindigde ermee dat de personages Arishem behoorlijk kwaad wisten te maken. Immers voorkwamen ze zijn plan dat al vele jaren in de maak was.

De film veranderde verder een en ander in het MCU, want de groep bleek al sinds de vroegste dagen van de mensheid op Aarde te zijn, de mensheid te helpen evolueren en voort te gaan naar het heden. Het lijkt erop dat dit een grote en blijvende impact gaat hebben op het MCU.

Feige: "De impact die Eternals gaat hebben op het MCU is niets minder dan het opnieuw definiëren van het complete Cinematic Universe."

In welk opzicht is nog even de vraag. Wellicht dat de Avengers hun hulp gaan vragen? Of dat Arishem later een grote vijand wordt en het multiversum de hulp van de groep ook vereist?

NieuwsFilm

meest populair