Verlengde versie 'Spider-Man: No Way Home' zou $2 miljard moeten veiligstellen

Verlengde versie 'Spider-Man: No Way Home' zou $2 miljard moeten veiligstellen

Er zijn geruchten dat de film in maart een nieuwe grote release krijgt.

Het komt wel vaker voor dat een bioscoopfilm nog even een extra impuls krijgt om de film langs een bepaalde box office-score te krijgen. Dit gebeurde even geleden nog met Avengers: Endgame die in de States een extra scène na de aftiteling kreeg om de Marvel-film langs de topscore van Avatar te krijgen.

Nu is er het gerucht dat Sony Pictures zijn Marvel-film Spider-Man: No Way Home een re-release wil geven met een verlengde versie. Die versie zou in maart moeten verschijnen.

Het gerucht komt via Reddit. Een gebruiker meldt dat de re-release in de tweede week van maart in de Indonesische bioscopen verschijnt. Het gerucht werd bekrachtigd door het moderatorteam van Reddit dat ook denkt dat er een verlengde versie verschijnt, en wel op 11 maart.

Grens van 2 miljard in zicht
Heel gek zou de rerelease niet zijn, aangezien Spider-Man: Far From Home in 2019 ook een re-release met enkele minuten extra beeld kreeg in Noord-Amerika. Mogelijk weet een grootschalige re-release van No Way Home de film over de grens van $2 miljard te duwen.

Recent werd duidelijk dat de Blu-ray uitgave - die waarschijnlijk NIET in Nederland verschijnt - een reeks verwijderde scènes bevat.

NieuwsFilm

meest populair