Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Check hier het complete overzicht.

Elke zondag zetten we op een rij welke films allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Deze week was het niet zo druk als eerder deze maand met tientallen nieuwe films, maar was het alsnog een prima weekje.

The Photograph (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sherman De Jesus | Cast: Michael Henry Adams, Muhammad Ali, Anthony Barboza, Jean Michel Basquiat
In The Photograph ontketent één foto een wervelwind van bijzondere verhalen. Over New York en haar zwarte bewoners, over trots en traditie, over de kracht van fotografie, en over de grootvader van regisseur Sherman De Jesus.

Ordinary Love (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lisa Barros D'Sa, Glenn Leyburn | Cast: Liam Neeson, Lesley Manville, Amit Shah, David Wilmot
Joan en Tom have zijn al jaren met elkaar getrouwd. Hun relatie is heel fijn en dat komt omdat ze elkaar al zo lang kennen, gecombineerd met het feit dat ze gek zijn op elkaar en dat er nog steeds sprake is van tederheid en humor. Wanneer Joan te horen krijgt dat ze borstkanker heeft, schijnt de daaropvolgende behandelingsprocedure een nieuw licht op hun relatie terwijl de twee worden geconfronteerd met de uitdagingen die in het verschiet liggen. Ordinary Love is een verhaal over liefde, overleven en de onvermijdelijke vragen die het leven ons uiteindelijk allemaal voorschotelt.

Hate Story IV (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vishal Pandya | Cast: Urvashi Rautela, Gulshan Grover, Atul Sharma, Ayvianna Snow
Aryan en Rajveer, zonen van een rijke zakenman, Vikram Khurana, worden verliefd op dezelfde vrouw: Tasha. Niet alleen begaan ze een daad die ze nooit meer goed kunnen maken, ook worden ze het doelwit in een wraakplan.

Land (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Wright Penn | Cast: Robin Wright Penn, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens
Land is het filmregiedebuut van de veelgeprezen actrice Robin Wright (House of Cards), een aangrijpend verhaal over een vrouw die op zoek gaat naar de zin van haar leven in de uitgestrekte wildernis van Amerika. In de nasleep van een hartverscheurende gebeurtenis, voelt Edee (Wright) zich niet meer verbonden met de wereld die een vreemde plek voor haar is geworden. In deze onzekerheid trekt ze zich terug en vertrekt ze in haar eentje naar de prachtige, maar meedogenloze wildernis van de Rocky Mountains. Nadat een lokale jager (Demián Bichir) haar redt van de dood, moet ze een manier vinden om haar leven opnieuw op te pakken.

The Best of Enemies (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Bissell | Cast: Sam Rockwell, Wes Bentley, Anne Heche, Taraji P. Henson
In de racistisch beladen zomer van 1971 besluit een rechter dat de scholen in Durham, North Carolina zowel blanke als zwarte kinderen welkom mag heten. Om de racistische beleidsmaatregelen van de scholen te bespreken, organiseert welzijnswerker Bill Riddick een reeks bijeenkomsten voor de gemeenschap. Het eerste wat ze nodig hebben is een bestuur dat voor de mensen spreekt. De Afro-Amerikaanse mensenrechtenactivist Ann Atwater besluit die taak samen met C.P. Ellis, een lokale Ku Klux Klan-leider, op zich te nemen. Het is het begin van een ongekende vriendschap die vooroordelen en racisme in een ander daglicht plaatst.

Late Night (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nisha Ganatra | Cast: Emma Thompson, Mindy Kaling, John Lithgow, Hugh Dancy
Wanneer haar kijkcijfers instorten, besluit Katherine Newberry (Thompson) iets aan haar reputatie te doen. In een impulsieve bui neemt ze Molly Patel (Mindy Kaling) aan als de eerste vrouwelijke schrijver binnen haar team. Het gerucht gaat dat Katherine vervangen gaat worden door een jonger en hipper iemand, dus ze eist dat haar schrijversteam haar weer grappig en relevant maakt.

NieuwsFilm

meest populair