Elmo vervangt Timothée Chalamet in 'Dune'

Elmo vervangt Timothée Chalamet in 'Dune'

Grappige video waarin Elmo de lead overneemt.

Het is zondag en het filmnieuws is een beetje beperkt. Daarom hieronder een grappige video waarin acteur Timothée Chalamet is vervangen door Elmo, het bekende figuur uit Sesamstraat.

Je ziet een clip uit Dune, de recente scifi-topper van regisseur Denis Villeneuve. Dit keer is het niet Paul Atreides die zijn hand in de mysterieuze box stopt, maar Elmo.

Elmo is Timothée Chalamet in clip Dune
Hieronder zie je de video Timothee Chalamet replaced by Elmo in Dune van YouTuber Sesame Swap. De video is ondertussen ruim 233 duizend keer bekeken sinds begin februari.

"Elmo probeert de Gom Jabbar, Space Witch is niet geamuseerd," valt er bij de video te lezen. Vind jij dit grappig?


Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

NieuwsFilm

meest populair