Robert Pattinson doodsbang voor bioscoopversie 'The Batman'

Robert Pattinson doodsbang voor bioscoopversie 'The Batman'

Vanaf 3 maart is hij voor het eerste de nieuwe Dark Knight.

Over zo'n twee weken dan is het eindelijk tijd voor The Batman. In de film van Matt Reeves zal Robert Pattinson te zien zijn als de Dark Knight. De acteur sprak over de aanstaande release tijdens Jimmy Kimmel Live.

Pattinson moet de rol van Bruce Wayne alias Batman in meerdere films en misschien ook series gaan spelen. Maar er is ook concurrentie, aangezien in The Flash ook twee andere Batmans te zien zullen zijn, waaronder de Batman van Michael Keaton.

Absoluut doodsbang
"Ik was absoluut doodsbang. Ik ben in lange tijd niet zo bang geweest om een film uit te brengen. Ik heb al een hele lange tijd niet eens een film uitgebracht! Ik bedoel, ik heb de eerste 90 minuten al gezien. Ik heb eerder in een IMAX-zaal gezeten en ik weet dat de eerste 90 minuten geweldig zijn," aldus Pattinson.

"Maar ik weet dat ik in de perfecte balans van rust moet hebben om naar mijn eigen dingen te kijken," aldus de zenuwachtige acteur.

En gek is dat niet. Om Batman te spelen en dan de reacties van het publiek te moeten verwerken, is nou niet bepaald de meest rustgevende gedachte. Ben Affleck kan erover meepraten.

Vanaf 3 maart zie je The Batman in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair