Zoë Kravitz dacht zenuwslopende Batman-auditie verprutst te hebben vanwege een motorhelm

Zoë Kravitz dacht zenuwslopende Batman-auditie verprutst te hebben vanwege een motorhelm

De actrice laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Natuurlijk zijn miljoenen filmfans benieuwd hoe Robert Pattinson het gaat doen als de nieuwe Batman. Hij neemt het stokje over van Ben Affleck, maar hij is niet de enige acteur die in de film een superheld speelt. Zoë Kravitz kruipt namelijk in de huid van Catwoman, waar ze zich nu over uitlaat.

Kravitz, o.a. bekend van Mad Max: Fury Road en The Fantastic Beasts-films, is The Batman volop aan het promoten, aangezien deze volgende maand dan eindelijk te zien zal zijn. De actrice had er het volgende over te zeggen.

Auditie
Zo blikt Kravitz voornamelijk terug op de auditie, die ze best wel eng vond: "De auditie was echt intens. Rob droeg de Batsuit, overal stonden camera's en er was een groot team. Het was niet gewoon een script lezen, het was echt een heuse test en dat was best intimiderend".

De actrice dacht dat ze de auditie ging verprutsen toen ze een motorhelm moest dragen en haar later weer werd gevraagd deze af te zetten. Zo vervolgt ze: "Toen me werd gevraagd de helm af te nemen kreeg ik het echt benauwd. In een keer begon er van alles door mijn hoofd te spoken. Zie ik er nog cool uit als ik dat ding afneem? Zitten mijn haren dan niet gigantisch door de war of misschien zie ik er raar uit? Ik was er echt van overtuigd dat ik hierdoor niet de rol zou bemachtigen".

Toch wel
Uiteindelijk ging de rol dus wel naar Kravitz. Ze wist het dus blijkbaar beter te doen dan Zazie Beetz (Joker) en Alicia Vikander (Ex Machina), aangezien beide actrices ook interesse hadden in de rol.

Ook doet een gerucht de ronde dat haar personage een eigen spin-off krijgt, dus het lijkt Kravitz wel goed af te gaan. Over enkele weken kunnen we er zelf over oordelen!

NieuwsFilm

meest populair