Dit 'Spider-Man: No Way Home'-plotgat is er geen volgens de makers

Dit 'Spider-Man: No Way Home'-plotgat is er geen volgens de makers

Er is dus iemand die weet hoe het zit.

Let op: Dit artikel bevat spoilers over Spider-Man: No Way Home.

Spider-Man: No Way Home blijft domineren in de bioscopen en haalde in de Verenigde Staten zelfs Avatar in, waarmee het in dat land de derde best verdienende film ooit is. Marvel-fans zijn natuurlijk benieuwd naar elk mogelijk detail.

Een mogelijk plotgat in Spider-Man: No Way Home wordt opgelost door de schrijvers. Of nou ja, ze laten weten dat er een oplossing voor is. Dat vertelden schrijvers Erik Sommers en Chris McKenna tijdens een interview in het IGN Fan Fest, waar ze het ook hadden over een mogelijke crossover met Venom.

Spider-Man: No Way Home-plotgat
Als de spreuk van Doctor Strange aan het einde van de film ieders herinneringen aan Peter Parker uitwist, blijft er fysiek bewijs voor het bestaan van de jonge kerel achter. De schrijvers laten weten dat dit in werkelijkheid geen plotgat is.

"We hebben het daar een boel over," begon McKenna over de mogelijke aanwezigheid van Venom in een toekomstige Spidey-film. "We kunnen niet al te veel vertellen. Maar weet dat we het er vaak over hebben en dat er gesprekken over gevoerd worden."

Hij ging door: "Het beantwoorden van al die vragen aan het einde van deze film voelde als iets te veel van het goede. Dit is een van die details die we echt niet konden toelichten in deze film. Maar we hebben antwoorden."

Sommers vulde hem vervolgens aan: "We hebben daar goed over nagedacht. Zou dit een Back to the Future-achtig iets zijn? Met mensen die van foto's verdwijnen? Verdwijnen fysieke objecten? Al die zaken. En zoals Chris zei, besloten we uiteindelijk dat het te veel tijd zou kosten om allemaal uit te leggen in de film. Het zou afleiden van de emoties."

McKenna: "Geloof me, we hebben de antwoorden. Maar daar gaan we denk ik nog maar even niet op in."

NieuwsFilm

meest populair