'The Batman' start Batverse dat niet geschikt lijkt voor Superman

'The Batman' start Batverse dat niet geschikt lijkt voor Superman

Vindt Robert Pattinson.

Zou The Batman ook gaan opbouwen naar een Justice League-film? Mocht dit zo zijn, dan lijkt het onmogelijk om Superman uit de reeks te houden. Maar past de Man van Staal wel in die zeer duistere en aardse wereld van regisseur Matt Reeves?

Bruce Wayne-acteur Robert Pattinson sprak erover met ComicBook.com. De acteur lijkt er nog zo overtuigd over om zo'n fantasierijke superheld in zijn wereld te verwerken. Pattinsons Dark Knight lijkt namelijk vrij menselijk en zijn tegenstanders ook.

Superman te fantasierijk voor Batverse?
"We hebben het erover gehad hoe we de fantasie-achtige elementen erin kunnen krijgen, aangezien Matts wereld, zijn vertaling ervan, zo aards is, en ik denk: 'Hoe kun je hieraan [Superman] toevoegen...?" vertelde Pattinson aan ComicBook.com.

"Zoals, we hadden het er laatst nog over, 'kun je Superman eraan toevoegen, maar dan dat hij gewoon geen krachten heeft? Gewoon een man met een cape?'" zei Pattinson.

Dat laatste lijkt wat onwaarschijnlijk. Overigens zijn er aanwijzingen dat andere Justice League-leden wel bestaan in het Batverse. Bevestigd zijn die geruchten overigens nog niet. Vanaf 3 maart in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair