Matt Reeves bevestigd dat eerste gesprekken voor 'The Batman' vervolgen zijn begonnen

Matt Reeves bevestigd dat eerste gesprekken voor 'The Batman' vervolgen zijn begonnen

The Batman regisseur Matt Reeves heeft bevestigd dat er een speciaal universum voor zijn Batman zal komen.

Regisseur Matt Reeves heeft bevestigd dat de gesprekken voor een vervolg op The Batman zijn begonnen. The Batman speelt zich af in een ander universum dan het DC Extended Universe.

In het universum van The Batman speelt Robert Pattinson de titulaire hoofdrol. The Batman zal de focus leggen op de vroege jaren van de superheld, waarbij we te zien krijgen hoe hij Gotham verdedigd tegen gevaarlijke schavuiten.

Matt Reeves
The Independent interviewde regisseur Matt Reeves bij de London première van The Batman. Tijdens het interview vertelde Reeves dat de eerste gesprekken voor een vervolg zijn begonnen:

"Ik geloof echt in wat we hebben gedaan en ik zou enthousiast zijn om meer verhalen te vertellen... We zijn al andere verhalen aan het vertellen in de streaming ruimte, we doen dingen op HBO Max, we doen een Penguin show met Colin [Farrell], wat super cool gaat worden. En we zijn ook bezig met wat andere dingen, maar we zijn begonnen met praten over een andere film."

The Batman 2
Er zijn al wat ideeën aan het rondgaan voor een potentieel vervolg op The Batman. Zo zou het vervolg Batmans protegé Robin kunnen bevatten.

Daarnaast wordt er gesproken over het toevoegen van veel andere belangrijke figuren uit de Batman stripboeken, zoals de Court of Owls, Calendar Man, en Mr. Freeze. Deze laatste schurk werd in Batman & Robin gespeeld door Arnold Schwarzenegger, maar laten we hopen dat we bij een nieuwe adaptatie een wat "koelere" schurk krijgen.

NieuwsFilm

meest populair