'Kraven the Hunter' lijkt nu dan toch zijn Chameleon gevonden te hebben

'Kraven the Hunter' lijkt nu dan toch zijn Chameleon gevonden te hebben

Nadat Kodi Smit-McPhee weigerde...

Fred Hechinger komt naar Kraven the Hunter als de Chameleon in de aankomende Sony-film. Volgens Deadline werd de White Lotus-ster getagd door de studio.

J.C. Chandor nog steeds aan boord om de schurkenfilm te regisseren. Aaron-Taylor Johnson speelt het titelpersonage, maar er komen elke week meer en meer namen bij. Russell Crowe tekende eerder deze maand nog voor een niet-gespecificeerde rol.

Veel van de vroege internetspeculaties geloven dat er een geheel universum rondom de Sinister Six opgebouwd wordt om Spider-Man (of het nou Tom Holland blijft of iemand anders wordt) voorlopig bezig te houden.

Het is bijna zover
Eerder meldde een rapport van Murphy's Multiverse dat het filmen van het project film binnenkort zou beginnen: "De startdata van de productie zijn altijd voorlopig geweest, maar als er nu geen vertragingen meer zijn, lijkt het erop dat Kraven the Hunter volgende maand met de opnames in het Verenigd Koninkrijk zal neerstrijken".

Gezien de releasedatum van de film in januari 2023, is het een verstandige tijdlijn voor de belangrijkste beelden, waardoor er voldoende tijd overblijft voor eventuele aanvullende fotografie, die altijd wordt meegenomen in deze projecten.

NieuwsFilm

meest populair