Charlie Cox beleefde pijnlijk moment tijdens vertoning 'Spider-Man: No Way Home'

Charlie Cox beleefde pijnlijk moment tijdens vertoning 'Spider-Man: No Way Home'

Wat lullig zeg...

Attentie: Dit artikel bevat uiteraard spoilers voor Spider-Man: No Way Home!

Als je Spider-Man: No Way Home inmiddels gezien hebt, zat je misschien in een zaal waar de reacties van het publiek op de verschillende cameo's en terugkerende sterren in de film (zeker in de VS) krankzinnig waren.

Op Youtube zijn diverse filmpjes te vinden waarop het oorverdovende gejuich is te horen als Andrew Garfield en Tobey Maguire verschijnen als Peter Parker/Spider-Man.

Een andere verrassing die vele theaters deed brullen, was Charlie Cox zijn cameo als Matt Murdock. De blinde advocaat die bekend staat als Daredevil werd door Marvel teruggehaald uit de geannuleerde Netflix-serie en diende als een echt favoriet moment bij fans.

Cox zelf kan zich echter vooral de "doodstille" reactie van het publiek herinneren toen hij de miljardenhit voor het eerst in een openbare bioscoop zag:

Precies de verkeerde zaal getroffen
"Het is grappig, ik kreeg zoveel sms'jes en telefoontjes over dat moment. Mijn neef stuurde me een opname van iedereen die juichte. Dus sloop ik een bioscoop binnen in de buurt van waar ik woon en stond letterlijk in de gang... maar het bleef doodstil! Ik was zo teleurgesteld, mijn vrouw was bij me en filmde me, want het zou leuk zijn om dat moment op beeld te hebben en dan...tumbleweed!"

Misschien had hij de film in de openingsweken moeten bekijken, want over het algemeen werd hij net zo geliefd ontvangen als Garfield en Maguire, behalve dan kennelijk in die zaal.

NieuwsFilm

meest populair