De terugkerende Vulture in 'Morbius' zal het grootste mysterie zijn volgens Jared Leto

De terugkerende Vulture in 'Morbius' zal het grootste mysterie zijn volgens Jared Leto

Zowel que versie als qua doel...

Zelfs na Spider-Man: No Way Home zijn we er nog steeds niet achter wat Adrian Toomes van Michael Keaton gaat doen in Morbius, maar hoofdrolspeler Jared Leto heeft een paar intrigerende hints gegeven in een nieuw interview.

Na het zien van Spider-Man: No Way Home kunnen we alleen maar aannemen dat The Vulture, die als één van de eerste wist dat Peter Parker Spider-Man is, per ongeluk naar een andere wereld werd getrokken toen Doctor Strange zijn betovering uitsprak in de laatste act. Een andere mogelijkheid is natuurlijk dat hij een Variant is.

Hoe dan ook, Leto vond het fantastisch om met de acteur te werken: "Een van de geweldige dingen van deel uitmaken van een groter universum, is dat je easter eggs mag planten, je mag een paar andere personages aantrekken om mee te doen aan je feestje en mensen te verrassen. Ik kon niemand bedenken met wie ik liever zou werken dan Michael Keaton, hij is één van mijn favorieten."

Leto deelde ook zijn gedachten over het feit dat hij de eerste acteur is die Michael Morbius tot leven gaat brengen: "Ik vond het spannend om de uitdaging aan te gaan om een ​​personage op het scherm te krijgen dat nog nooit eerder is vertoond."

Morbius zal op 1 april (geen grap) wereldwijd in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair