Spin-off rond Penguin van 'The Batman' kan een keiharde R-Rating krijgen

Spin-off rond Penguin van 'The Batman' kan een keiharde R-Rating krijgen

Colin Farrell weet wel wat hij wil.

Colin Farrell maakt straks in The Batman zijn debuut als Oswald Cobblepot, a.k.a. de Penguin. We zien zijn oorsprongsverhaal in The Batman, en weten dat hij niet verslagen zal worden in de film.

Er komt namelijk een spin-off televisieserie van The Batman, die om Penguin moet draaien. Farrell vertelt tijdens een interview dat de serie die gemaakt wordt voor streamingdienst HBO Max, heel goed een R-Rating zou kunnen krijgen.

The Batman-serie
In een interview met Rotten Tomatoes ging Farrell uitgebreid in op zijn personage in The Batman. En hoe de film zijn spin-off lanceert.

"Zijn ambitie en zijn kwetsbaarheid, zijn humor. Ik bedoel, het was echt het topje van de ijsberg in deze film voor mij. Maar er zitten momenten in de scripts van Matt vol humor en ongemak", begon Farrell.

"Je ziet ook zijn oorsprong, waarom hij de man is die hij is en al dat materiaal. Als we zes tot acht uur krijgen om dit te maken, denk ik dat het personage eindeloos leuk en fascinerend en bruut zou kunnen zijn. Ik hoor dat we mogelijk een R-Rated versie mogen maken. En dan kunnen we het geweld verkennen, de duisterheid, die gaan we dan bekijken."

NieuwsFilm

meest populair