'The Batman'-vervolg is gelukkig snel te zien

'The Batman'-vervolg is gelukkig snel te zien

Matt Reeves mag mogelijk snel aan de slag.

Producent Dylan Clark belooft dat The Batman 2 over minder dan vijf jaar te zien is, mocht The Batman het succes worden dat de film in zich lijkt te hebben.

In The Batman zien we de held uit de titel pas net in zijn tweede jaar vechten tegen de misdaad van Gotham City. Hij strijdt tegen het bijzonder uitgebreide web van corruptie en jaagt intussen op de cryptische seriemoordenaar The Riddler, die het voorzien heeft op de rijkste burgers van Gotham City.

The Batman deel 2
The Batman is ontwikkeld als lanceerpunt voor een heel nieuw gedeeld universum met films en series die los staan van het DC Extended Universe. Er zijn al plannen voor twee vervolgfilms en ten minste twee televisieseries voor op HBO Max, rond de Penguin en de politie van Gotham. En dan schijnt er ook nog een serie ontwikkeld te worden rond Catwoman.

Tijdens een interview met ComicBook.com op de rode loper voor de film The Batman, laat Dylan Clark weten dat hij kijkt naar de mogelijkheid voor een The Batman deel 2. "Ik durf met zekerheid te zeggen dat je er minder dan vijf jaar op hoeft te wachten."

Daarmee verwijst hij naar de beruchte ontwikkelgeschiedenis waar The Batman doorheen is gegaan. Pas in 2017 kwam regisseur Matt Reeves aan boord, nadat Ben Affleck lange tijd probeerde de film van de grond te krijgen. In 2021 zou The Batman eigenlijk te zien moeten zijn, maar dat lukte door de pandemie niet.

NieuwsFilm

meest populair