Nicolas Cage is Batman in 'The Matban: Uncaged'

Nicolas Cage is Batman in 'The Matban: Uncaged'

Een nieuwe promo voor The Unbearable Weight of Massive Talent.

Acteur Nicolas Cage duikt af en toe nog op in de allergrootste Hollywoodfilms, maar (helaas) veel vaker zien we hem opdraven voor weer een matige productie. Toch weet hij ook leukere projecten uit te zoeken. Zo was er verleden jaar nog Pig, dit jaar komt hij met The Unbearable Weight of Massive Talent.

In The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Cage zichzelf en zal hij meerdere van zijn eerdere rollen herhalen, uiteraard op een compleet andere manier.

Promo The Matban: Uncaged
Hieronder zie je nu de leuke promo The Matban: Uncaged waarin we Cage zien als Damon Macready/Big Daddy uit Kick-Ass. En ja, Lionsgate probeert een graantje mee te snoepen van het succes van The Batman.

Tom Gormicans The Unbearable Weight of Massive Talent staat gepland voor 21 april.


De synopsis: Werkloos en op de rand van een financiële afgrond ziet de fictieve versie van Cage zich gedwongen om een aanbod van 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van een superfan bij te wonen. Wanneer de situatie een gevaarlijke wending neemt, wordt Cage gedwongen om zijn eigen legende waar te maken.

Hij zal zijn meest iconische en geliefde filmkarakters erbij moeten halen om zichzelf en zijn dierbaren te redden. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde acteur de rol van zijn leven op zich nemen: die van hemzelf.

NieuwsFilm

meest populair