Gaby Blaaser wordt wakker zonder kleren op Insta-foto's

Gaby Blaaser wordt wakker zonder kleren op Insta-foto's

De actrice plaatst spannend foto'tje in hotelkamer.

Ooit werd ze groot met haar rol in de bekende jeugdserie Spangas. Tegenwoordig is ze bekend van allerlei producties, met soms kleine rollen in speelfilms. We hebben het uiteraard over de altijd opvallende Gaby Blaaser.

Even geleden zagen we Gaby nog in Special Forces VIPS. In het ytv-programma barstte nog in huilen uit. "Ik kan al heel snel denken bij een auditie dat ik niet genoeg ben," snikte ze. "En ik zou graag de andere kant op willen: dat ik wél gewoon meetel (...) Ik merk dat ik steeds weer terugval in dat onzekere meisje. Eigenlijk hoor ik hier helemaal niet."

"Ik ben het meest trots op het feit dat ik alles ben aangegaan," zei ze later tegenover RTL Boulevard. "Het was superzwaar. Maar dat ik toch kan zeggen: deze tranen zijn van blijdschap en opluchting. Ik vind het heel tof dat ik dit heb mogen doen."

Lekker in Maastricht
Afgelopen weekend was Gaby een lekker weekendje naar Maastricht. De Amsterdamse kon het niet laten om wat kiekjes te delen. Via onderstaande link zie je ze. Op de vierde foto ligt ze zonder kleren in bed.


Zien hoe de 35 jarige Gaby Blaaser in bed ligt? Check de foto dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair