Dit weet Robert Pattinson al over het 'The Batman'-vervolg

Dit weet Robert Pattinson al over het 'The Batman'-vervolg

Hier zal de nieuwe film straks om draaien.

Robert Pattinson onthult tijdens een interview wat hij al weet over het vervolg op The Batman. Tijdens een gesprek met Variety ging hij daar op in.

Hoewel Warner Bros. er duidelijk van uit gaat dat de film een vervolg krijgt, en de box office die vermoedens sterkt, blijkt regisseur Matt Reeves daar niet eens zo heel veel mee bezig geweest te zijn.

Een vervolg maken
"Ik denk het niet," begon Pattinson het interview toen hem gevraagd werd of Reeves concrete verhaallijnen van de eerste film mee wil nemen naar een vervolg en daar veel mee bezig is geweest.

"We hebben er natuurlijk wel over gesproken. Maar ik bedoel, hij heeft hier vijf jaar aan gewerkt vanaf het moment dat hij het eerste idee had tot de release. Hij is heel, heel sterk gericht op één ding tegelijk."

Natuurlijk zijn de zaadjes voor een vervolg wel geplant en dat realiseert ook Pattinson zich. In de film zien we Pattinson als Bruce Wayne, die nu net twee jaar actief is als de Batman. Hij krijgt met een wel heel persoonlijke vijand te maken in de vorm van de Riddler. Die vermoordt mensen die tot de elite van Gotham City behoren.

Je kunt de film nu in de bioscoop zien.

NieuwsFilm

meest populair