Ongelooflijk, maar waar: Bruce Willis scoort een hit bij Amerikaanse Netflix-kijkers!

Ongelooflijk, maar waar: Bruce Willis scoort een hit bij Amerikaanse Netflix-kijkers!

Vanaf de bank is zijn recente werk best te pruimen...

Ondanks dat zijn filmografie de laatste tien jaar vooral de voorkeur lijkt te geven aan kwantiteit boven kwaliteit, kunnen abonnees van vrijwel elke grote streamingdienst blijkbaar geen genoeg krijgen van de uitgebluste Bruce Willis.

De routine is tegenwoordig wel duidelijk. Willis verschijnt hooguit 2/3 dagen op de set, slaapwandelt op de automatische piloot, ontvangt zijn salarisstrookje en staat vervolgens wel reusachtig op de poster vermeld, omdat hij nog steeds een grote naam is.

De afgelopen week gingen op Netflix zijn nieuwe titels Fortress en Out of Death al redelijk, maar het vreselijk slechte Trauma Center uit 2019 gaat weliswaar nog beter.

Volgens FlixPatrol is de film vanuit het niets in populariteit geëxplodeerd om de zesde 'meest bekeken titel' op Netflix te worden, na in meer dan 20 landen al eerder de Top-10 te hebben bereikt.

Dertien in een dozijn
Trauma Center vertelt over een jonge vrouw die 's nachts opgesloten zit in de isolatieafdeling van een ziekenhuis met een kogel in haar been. Die kogel is het enige bewijs van een moord, waarbij de daders haar opsporen en uit willen schakelen voordat hun misdaden worden ontdekt. Gelukkig is daar een veteraan agent (Willis) om haar te beschermen.

NieuwsFilm

meest populair