Jonah Hill (Don't Look Up) wil 'Twins' remake maken met deze wereldberoemde reus

Jonah Hill (Don't Look Up) wil 'Twins' remake maken met deze wereldberoemde reus

De acteur is goed bevriend met de basketbal-legende Shaquille O'Neal.

Jonah Hill was recentelijk nog te zien in de Netflix-hit Don't Look Up, maar buiten een project heeft de acteur op dit moment niks op zijn agenda staan. Toch zou hij graag aan een remake willen werken. Hill zou het namelijk gaaf vinden om een nieuwe Twins te maken.

De originele buddykomedie kwam alweer uit in 1988, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito, die een tweeling spelen die bij de geboorte gescheiden worden en elkaar pas decennia later weer treffen. Hill wil dit trucje herhalen met niemand minder dan Shaquille O'Neal.

Verjaardag
De basketbal-legende vierde afgelopen zondag zijn 50ste verjaardag en om dit te vieren deelde Hill een kiekje van zichzelf naast O'Neal, met de volgende tekst: "Gelukkige verjaardag aan de GOAT @Shaq! Laten we samen opnieuw 'Twins' maken!".

Het hoogteverschil doet dan ook sterk denken aan Schwarzennger en DeVito. Ondanks het feit dat Hill wel wat groter is dan DeVito met zijn 1m70, is O'Neal ook véél groter dan Schwarzenegger met zijn 2m16.

Doen
De reactie van O'Neal was kort maar krachtig. Zo reageerde hij op de foto: "Bedankt broer!" Of het er van gaat komen is nog maar de vraag, maar als we naar de foto kijken zou het wel een goede combo zijn! Bekijk het kiekje zelf hier.

NieuwsFilm

meest populair