Dit was de grootste 'Dune'-angst van Zendaya

Dit was de grootste 'Dune'-angst van Zendaya

Haar tanden!?

Zendaya onthult haar grootste angst voor de opnames van Dune. De actrice heeft een mooi jaar achter de rug, met onder andere de rol in Dune, de hoofdrol van Rue in HBO-serie Euphoria en die van MJ in Spider-Man: No Way Home.

In Dune speelt Zendaya de rol van Chani, lid van de Fremen. Dat zijn mensen met extreem blauwe ogen (wat komt door 'spice') die wonen op de woestijnplaneet Arrakis. Zij aanbidden de gigantische zandwormen, de Shai-Hulud. Haar rol in Dune was klein, maar in een vervolg krijgt ze een veel grotere rol.

Dune-angsten
Dune opende met een groot succes in oktober. Ondanks een release die tegelijk op HBO Max plaatsvond, leverde Dune 400 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Bovendien kreeg men 10 Oscar-nominaties.

Hoewel het succes dus groot was, vertelt Zendaya tijdens een interview met W Magazine dat ze heel erg twijfelde over haar adem:

"Mijn verstandskiezen waren net getrokken. Mijn grootste angst was dat ik enorm uit mijn mond zou stinken en dat ik een scène moest opnemen met Timothée waarin we heel dicht bij elkaar zouden staan en hij mijn stinkadem zou ruiken."

Dat bleek wel anders te lopen uiteindelijk!

NieuwsFilm

meest populair