Zoe Saldana wil een Gamora-prequel maken voor Marvel Studios

Zoe Saldana wil een Gamora-prequel maken voor Marvel Studios

Dat zou wel tof kunnen zijn.

Zoe Saldana heeft in een nieuw interview onthuld dat ze het helemaal ziet zitten een prequelfilm te maken over Gamora. Het Guardians of the Galaxy-personage dat we leerden kennen in de afgelopen paar films is niet meer en in plaats daarvan is er een gevaarlijkere nieuwe variant.

Gamora zit in tegenstelling tot haar collega-sterren niet in Thor: Love and Thunder en keert wel terug in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Volgens regisseur James Gunn is dat de laatste film rond het superheldenteam zoals we dat kennen en van Saldana weten we dat het een bitterzoete ervaring is. Bovendien schijnt de film voor een groot deel om Gamora en Nebula te draaien.

Gamora-prequel maken
Saldana laat in een interview weten dat ze het zou zien zitten om dieper te duiken in de wereld van Gamora. We weten daar weinig over, behalve dat de helft van alle inwoners uitgemoord zijn door Thanos.

"Ik zou het liefst in het verleden van Gamora duiken," begon Saldana toen haar gevraagd werd van welk personage ze het liefst een prequel zou willen maken.

"De teaser die je ziet van Gamora's jeugd in Avengers: Infinity War maakte mij enorm nieuwsgierig om te zien hoe haar planeet eruit zag, hoe haar soort was, omdat zij uit het bestaan gewist zin. En zij draagt zo'n zwaar gewicht met zich mee. Dus dat leren was al heel gaaf."

NieuwsFilm

meest populair