'Kraven the Hunter' cast een vierde(!) Spider-Man tegenstander in het schurkenensemble

'Kraven the Hunter' cast een vierde(!) Spider-Man tegenstander in het schurkenensemble

Wat is dat toch steeds met teveel slechteriken?

Het casten voor Sony's Kraven the Hunter gaat vrolijk door en voorlopig blijven er nog steeds namen opduiken voor het invullen van de antagonistenrollen Ligt er opnieuw overkill op de loer?

Deadline meldt dat Christopher Abbott is vastgelegd om The Foreigner te spelen, in de strips één van Spider-Mans grootste rivalen.

Het publiek zal Abbott waarschijnlijk het beste kennen van zijn optredens in Catch-22 (waarvoor hij een 'Golden Globe'-nominatie ontving) en de HBO Max serie Girls.

Hij voegt zich bij Aaron Taylor-Johnson als het titulaire personage, Russel Crowe in een nog onbekende rol, Ariana DeBose als Calypso en Alessandro Nivola naar verluidt als de belangrijkste schurk Chameleon, hoewel ook Fred Hechinger daaraan wordt gelinkt.

Geschiedenis
Voor het eerst geïntroduceerd in The Spectacular Spider-Man #116 (1986), heeft The Foreigner geen bovenmenselijke vermogens, maar de huursoldaat/moordenaar is wel één van de grootste beoefenaars van vechtsporten ooit. Diens introductie is dus waarschijnlijk maar het begin van een grote toekomst in het toekomstige universum.

Met zoveel risico's dreigt wederom het risico dat de film overladen raakt met personages (een valkuil waar eerder Spider-Man 3 en The Amazing Spider-Man 2 in vielen), maar vorig jaar liet Spider-Man: No Way Home zien dat dit prima te verdelen is. Regisseur J.C. Chandor heeft echter de achterstand dat dit het eerste live-action optreden van Kraven wordt.

NieuwsFilm

meest populair