Dit is waarom Will Smith terugkeert voor meer 'I Am Legend'

Dit is waarom Will Smith terugkeert voor meer 'I Am Legend'

Michael B. Jordan haalde de acteur over.

Een van de meest verrassende nieuwtjes de afgelopen tijd is vermoedelijk dat Will Smith en Michael B. Jordan samenwerken aan een vervolg op de post-apocalyptische film I Am Legend.

Er gingen al een tijdje verhalen rond dat Warner bros. wilde proberen een vervolg te maken op de film. Maar het personage van Smith, Robert Neville, kwam om het leven aan het eind van de bioscoopversie. Daarmee leek de kans dat hij terug kon keren relatief klein.

I Am Legend-vervolg
Toch was de box office goed genoeg om dat terzijde te schuiven. Wellicht dat gekozen wordt het einde van de director's cut canon te maken? Hoe dan ook vertelde Smith in een nieuw interview dat hij geen interesse had in het project.

Tegenover Entertainment Tonight onthulde Smith dat het vooral de opmerkingen en ideeën van Jordan waren die hem toch overstag deden gaan:

"Het idee kwam op. Ik kan er nog niet over vertellen. Maar het is een heel, heel cool concept. En [Michael B. Jordan] was deel van het maken van het idee. Het was een van die projecten die ik met rust zou laten, tot ik het idee hoorde. Dat zou kunnen werken, was heel sterk mijn gevoel. Dat we dit zouden kunnen doen."

NieuwsFilm

meest populair