Wordt deze acteur de nieuwe grote slechterik Feyd-Rautha in 'Dune: Part Two'?

Wordt deze acteur de nieuwe grote slechterik Feyd-Rautha in 'Dune: Part Two'?

Het wachten is op bevestiging van de studio...

Na het immense succes van Denis Villeneuve's Dune vorig jaar en de aanstaande Oscar-uitreiking (waarbij men verwacht dat de film ongetwijfeld een paar van de 10 nominaties toch wel gaat verzilveren), zijn de verwachtingen voor Part Two hooggespannen.

Uiteraard zullen onder andere Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Javier Bardem terugkeren, maar er zijn nog veel meer rollen uit de boeken die tot leven moeten worden gewekt.

Eerder deze week ging het gerucht dat Black Widow-ster Florence Pugh zich bij het vervolg zou voegen en nu meldt Deadline dat de makers acteur Austin Butler op het oog hebben voor een schurkenrol.

Opkomende ster
Butler staat bekend om zijn rollen in The Dead Don't Die en Once Upon a Time in Hollywood en zal binnenkort de titelrol spelen in de biopic Elvis.

Hoewel de studio het nieuws nog moet bevestigen, wordt hij gelinkt aan het personage Feyd-Rautha, die in 1984 nog werd gespeeld door Sting. In de roman is hij de jongere neef en erfgenaam van baron Vladimir Harkonnen, maar net zo wreed, verraderlijk en sluw als zijn oom.

Dune: Part Two staat momenteel gepland voor een release in oktober 2023.

NieuwsFilm

meest populair