Marvel-acteur Sebastian Stan blijkt enorm onzeker over eigen lichaam

Marvel-acteur Sebastian Stan blijkt enorm onzeker over eigen lichaam

Voor 'Pam & Tommy' onderging de acteur een enorme lichaamstransformatie.

Sebastian Stan kan ontzettend onzeker over zijn lichaam zijn. Dat merkte hij ook tijdens het draaien van Pam & Tommy. Om te kunnen transformeren tot de Mötley Crüe-drummer, moest hij ontzettend veel afvallen. Hij deelt zijn ervaringen met Entertainment Weekly.

"Ik probeerde af te vallen, maar voor mijn gevoel raakte ik maar niet genoeg kilo's kwijt", vertelt Stan aan Entertainment Weekly. "De mensen om me heen zeiden dat ik aan morfodysforie [het hebben van negatieve gedachten over het eigen lichaam] lijd. Nou, daar heb ik altijd al last van gehad hoor".

Maandenlang ging Stan niet meer naar de sportschool om zoveel mogelijk massa te verliezen. "Ik liep alleen nog maar hard en dan probeerde ik ook nog zo'n 20.000 stappen per dag te zetten", vervolgt hij.

De acteur ging echter veel verder dan dat. Hij besloot namelijk ook te gaan vasten. "Ik at gedurende 16 tot 18 uur per dag echt helemaal niets". Volgens Stan had dat een enorme impact op zijn leven. "Ja, dat merk je echt wel, zeker in het verkeer".

"Ik geloof dat iedereen met een sterk lichaam hier ook last van heeft, want als je eenmaal een piek qua uiterlijk hebt bereikt, ben je daar na een week ook weer overheen. Zelfs met een dieet, training, make-up, water en de perfecte belichting ben je dan ontevreden. Maar dat zit natuurlijk allemaal in je hoofd".



NieuwsFilm

meest populair