'Thor: Love and Thunder' moet onverwacht heropnames in

'Thor: Love and Thunder' moet onverwacht heropnames in

Dat hadden de makers niet gedacht lijkt het.

De aankomende vierde Thor-film van het Marvel Cinematic Universe, Thor: Love and Thunder gaat richting heropnames de komende weken.

Heropnames zijn de afgelopen jaren gemeengoed geworden bij Hollywood, met name in dit tijdperk van superheldenfilms. Er worden vaak meerdere onderling verbonden films opgenomen, en om te zorgen voor een kloppend overkoepelend narratief, is het zowat noodzakelijk om zo nu en dan delen van films opnieuw op te nemen.

Thor: Love and Thunder
Ook voor Thor: Love and Thunder geldt dat er heropnames nodig zijn. Hoe groot die worden is niet helemaal zeker.

The Wrap meldt dat er "de komende paar weken" delen opnieuw opgenomen worden en dat aanvullend materiaal geschoten wordt. De marketing voor de MCU-film moet nog op stoom komen, maar aangezien de release al om de hoek staat, is de kans aanwezig dat deze heropnames geen onderdeel uitmaakten van het oorspronkelijke productieplan voor Thor: Love and Thunder.

Desondanks is er weinig reden om zorgen te hebben over de komst van Thor: Love and Thunder en de staat van de film. Regisseur Taika Waititi grapte al dat de film volgens hem zo tegen eind juni, begin juli pas echt af zal zijn; als deze in de bioscoop moet draaien dus.

Thor: Love and Thunder is vanaf begin juli in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair