Verassend (en voor sommigen misschien verdrietig) nieuws van actrice Sandra Bullock

Verassend (en voor sommigen misschien verdrietig) nieuws van actrice Sandra Bullock

Ze kondigt een langdurige acteerpauze aan en wil zich gaan richten op het moederschap...

Met een benijdenswaardige carrière die al decennia lang voortduurt, vindt Sandra Bullock (57) het tijd worden om de komende jaren te wijden aan een meer persoonlijke zaak, het moederschap.

Volgens Variety hintte de actrice op een pauze tijdens 'SXSW Film Festival' waar ze haar aankomende film The Lost City aan het promoten was.

Fans van vele generaties kwamen opdagen voor de speciale Q&A die volgde, maar op de vraag of ze meer op de gemeenschap gebaseerd creatief werk zou willen doen, was Bullocks antwoord verrassend:

"Ik hou van verhalen die de imperfectie van liefde binnen families en gemeenschappen laten zien. Ik zou dat graag blijven doen als ik klaar ben met moeder zijn. Dus ik kom er op terug. Ik weet niet wanneer. Waarschijnlijk als het tieners zijn, stevige 16- of 17-jarigen."

Twee geadopteerde kinderen
De Oscar-winnares heeft een 11-jarige zoon genaamd Louis en een 8-jarige dochter genaamd Laila, die ze buiten de schijnwerpers houdt.

Als ze daadwerkelijk wacht tot het tieners zijn, zullen we haar best een tijdje moeten gaan missen. In ieder geval alvast bedankt voor de afgelopen 30 jaar!

NieuwsFilm

meest populair