'Logan'-acteur wil zijn personage terugbrengen in het MCU

'Logan'-acteur wil zijn personage terugbrengen in het MCU

Stephen Merchant ziet een terugkeer wel zitten.

Acteur Stephen Merchant ziet het al helemaal voor zich om de rol die hij in Logan speelde, ook weer te mogen vervullen in het Marvel Cinematic Universe.

Merchant speelde de mutantentracker Caliban in Logan. Hij sprak met Newsweek over een mogelijke terugkeer en vertelde dat hij het helemaal ziet zitten.

Terugkeren als Caliban
"Ik begon nooit met het idee om acteur te worden, en zie mijzelf vooral als een John Cleese-achtig type, meer dan een Cumberbatch. Om dingen te doen als Logan, en te genieten van de uitdaging daarvan, die echt uitdagend voelt," aldus Merchant.

Zo'n uitdaging wil hij best nog eens aangaan. Maar Caliban kwam natuurlijk om het leven tijdens de gebeurtenissen van Logan. Dus hoe kan hij dan terugkeren? "Via een prequelserie misschien? Ik zou het mooi vinden om te overwegen, omdat ik enorm genoten heb van dat proces, want het was echt wat anders."

Sinds Disney de overname van 20th Century Fox afrondde, kreeg het de filmrechten op de X-Men personages in handen. Fans vragen zich sindsdien af hoe de X-Men uiteindelijk te zien kunnen zijn in het MCU en het multiversum lijkt een mogelijkheid te vormen.

NieuwsFilm

meest populair