'Ironheart'-actrice is nu al klaar met 'Black Panther'-vervolg

'Ironheart'-actrice is nu al klaar met 'Black Panther'-vervolg

Dominique Thorne is nu al klaar.

Ironheart-actrice Dominique Thorne is al klaar met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever. Thorne maakt in die film haar debuut als de geestelijke opvolger van Iron Man in het MCU.

In een Instagram Story liet Thorne weten dat ze klaar is met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever. "En daarmee is het klaar voor Riri Williams. God is zo groot. Zie jullie in november", schreef de actrice.

Black Panther: Wakanda Forever-debuut
Afgelopen augustus hoorden we dat Thorne haar debuut als Riri Williams maakt in de Black Panther: Wakanda Forever-film, in plaats van haar eigen Disney+ serie, Ironheart.

"We nemen op dit moment Black Panther: Wakanda Forever op, en het personage Riri Williams zal je eerst leren kennen in Black Panther 2," vertelde Marvel-baas Kevin Feige daar vorige zomer nog over. "Ze begon geloof ik deze week met de opnames, voor haar Ironheart-serie."

Welke rol Thorne krijgt in Black Panther: Wakanda Forever is niet helemaal duidelijk. We weten dus niet hoe groot die is, maar zagen wel al wat beelden vanaf de set waarin Thorne als Riri rondloopt en naar het MAssachusetts Institute of Technology gaat.

Black Panther: Wakanda Forever staat gepland voor release in november dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair