Sienna Miller legt haar hoofd op de boezem van Salma Hayek op Insta-foto's

Sienna Miller legt haar hoofd op de boezem van Salma Hayek op Insta-foto's

Een zachter kussen was even niet te vinden.

Wie kent actrices Sienna Miller en Salma Hayek eigenlijk niet? Met name de tweede is erg bekend, maar Miller is zeker geen onbekende. Nu hebben we een innig kiekje van beide actrices, tijdens de recente BAFTA-show.

De in New York geboren Sienna ken je van films als G.I. Joe: The Rise of Cobra uit 2009, American Sniper uit 2014 en het recentere 21 Bridges uit 2019. De actrice heeft nu één film in de planning staan. Dit is het biografische drama Raised Eyebrows over komiek Groucho Marx, gespeeld door Geoffrey Rush.

Salma kennen we de laatste jaren uit heel wat grote titels. Denk maar aan Hitman's Wife's Bodyguard, Eternals en House of Gucci. Deze verschenen alle drie in 2021. Dit jaar horen we Salma in de animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish.

Siena vindt boezem Salma
Op een wat innige foto zien we Sienna nu met haar hoofd rusten op de boezem van Salma. De foto werd genomen tijdens de uitreiking van de BAFTA's een paar dagen geleden. "Siena siesta 😴," schrijft Salma bij het kiekje.


Zien hoe de 40 jarige Sienna Miller even uitrust op de voorgevel van de 55-jarige jarige Salma Hayek? Check de foto op de Instagram-pagina van de laatste.


NieuwsFilm

meest populair