'Eternals'-regisseur had gemengde ontvangst zien aankomen

'Eternals'-regisseur had gemengde ontvangst zien aankomen

Chloe Zhao wist het wel.

Eternals-regisseur Chloe Zhao was er al van uitgegaan dat haar toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe een "gemengde ontvangst" zou krijgen.

Dat vertelde Zhao tijdens een uitgebreid interview met Empire Magazine. Volgens de regisseur draait de film over het "hebben van een existentiële crisis". Ze begrijpt het dat er fans zijn die hier totaal niet op aanslaan.

Eternals-ontvangst
"Eternals stond gepland voor release vlak na Endgame. En niet op een moment waarop iedereen zich in een existentiële crisis bevond," legde Zhao uit. "De film zelf draait om het hebben van een existentiële crisis, zowel voor de mensheid als voor God. Dus ik denk dat we het wel zagen aankomen."

In hetzelfde interview vertelde ze dat haar films wel vaker voor gemengde ontvangst zorgden. "Dat was niet echt van invloed op mij als artiest, omdat ik elke keer dat ik het geluk heb gehad om iets te mogen maken, daarvan heb geleerd. Van de dingen die goed gelukt zijn en de dingen die minder goed geslaagd zijn. Maar dat leerproces is een erg intieme aangelegenheid."

Eternals draait om de helden uit de titel, die in het diepste geheim duizenden jaren op Aarde geleefd hebben en de mensheid beschermden tegen de Deviants.

NieuwsFilm

meest populair