Oeps, streamingrelease van 'The Batman' gelekt en die duurt niet zo lang meer

Oeps, streamingrelease van 'The Batman' gelekt en die duurt niet zo lang meer

Maar de bioscoop is toch wel aan te raden...

Dankzij een technische storing is de specifieke datum waarop The Batman beschikbaar zal zijn op HBO Max onthuld en dit wordt dinsdag 19 april, gevolgd door de première op zaterdag 23 april.

Na jaren van ademloos anticiperen en fervent online theoretiseren, arriveerde The Batman twee weken geleden in de bioscopen met veel succes. De DC-film is geregisseerd door Matt Reeves.

Met het verdienen van $135 miljoen dollar in het eerste weekend behaalde The Batman de op één na beste opening sinds het jaar 2019 en staat momenteel op $252,5 miljoen dollar in eigen land.

Andere richting ingeslagen
Dit is niet alleen een opluchting voor exposanten, maar tevens een grote overwinning voor studio Warner Bros. want The Batman krijgt voor het eerst sinds begin 2020 een exclusieve bioscoopvertoning zonder tegelijkertijd op HBO Max te debuteren.

De datum van 19 april is 46 dagen na de theatrale release op 4 maart en ligt dus in de lijn van het huidige plan om titels 45 dagen na hun running op het witte doek via streaming uit te brengen.

Hoewel de blockbuster het momenteel nog erg goed doet in de bioscopen, zal hij waarschijnlijk ook uitstekende cijfers scoren op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair