Daniel Radcliffe ziet zichzelf als Spider-Man in het MCU

Daniel Radcliffe ziet zichzelf als Spider-Man in het MCU

Als hij moet kiezen, zou hij Spidey wel spelen.

Daniel Radcliffe sprak tijdens een interview over zijn volgende grote film: The Lost City. Daarin is hij een slechterik die zoekt naar een verloren stad uit de mythen en legenden. In het gesprek ging hij ook in op zijn toekomstige projecten en waar hij zoal over nadenkt.

Tijdens het interview met de site Insider werd Radcliffe gevraagd welke rol hij zichzelf wel zou zien spelen. Hij legde uit dat hij niet per se negatief tegenover een superheldenfilm staat en dat hij wel weet welke rol een goede voor hem zou kunnen zijn.

Spider-Man spelen
Radcliffe vertelde dat [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/148803Tom Holland[/url] een perfecte Spider-Man is en dat wat hem betreft niemand Holland echt kan vervangen. Maar:

"Net als alles, zou het heel cool en vreemd en anders moeten zijn en iets moeten hebben waar ik enorm van houd. Maar als het dat heeft, zou ik het echt meteen doen. De rol die volgens mij heel goed zou passen, is nu gedaan door drie enorm goede acteurs. Tom Holland is ongelofelijk en niemand kan hem ooit vervangen, dus die laat ik wel gaan."

Holland speelt natuurlijk al enige tijd de rol van Spider-Man in het MCU, maar kreeg in zijn meest recente film te maken met het multiversum. Vanuit dat perspectief kan het goed dat Radcliffe als een alternatieve variant te zien is.

NieuwsFilm

meest populair