'X-Men'-actrice komt tegenover Margot Robbie's 'Barbie' te staan

'X-Men'-actrice komt tegenover Margot Robbie's 'Barbie' te staan

Maar de vraag is als wie...

De Barbie-film van Warner Bros. werd toentertijd met enige scepsis ontvangen, want een verhaal over een speelgoedpop voor meisjes?

Inmiddels is wel duidelijk dat dit echt geen simpel project wordt, want de studio rijgt de A-sterren voor de cast aaneen. Neem alleen al hoofdrolspelers Margot Robbie (Barbie) en Ryan Gosling (Ken).

En nu is er een X-Men veteraan aan het ensemble toegevoegd. Variety meldt dat Alexandra Shipp is vastgelegd in een nog onbekende rol.

Shipp speelde Ororo Munroe a.k.a. Storm in de Fox-titels Apocalypse en Dark Phoenix) en scoort momenteel met haar hoofdrol in de bekroonde Netflix-bewerking van Tick... Tick... Boom!

Meer dan enkel een speelgoedpop
Barbie wordt geregisseerd door Greta Gerwig met Robbie (die al sinds 2018 aan het project verbonden is nadat Sony eerder jarenlang een aanpassing probeerde te maken met Amy Schumer), als producent:

Het is een geweldige kans is om wat positiviteit in de wereld te brengen en een kans om ambitieus te zijn voor jongere kinderen. Spelen met Barbie bevordert het zelfvertrouwen, de nieuwsgierigheid en de communicatie tijdens de reis van een kind naar zelfontdekking. In de bijna 60 jaar dat het merk bestaat, heeft Barbie kinderen in staat gesteld zichzelf in een ambitieuze rol te verbeelden, van prinses tot president," aldus Robbie.

NieuwsFilm

meest populair