Denis Villeneuve belooft een veel prominentere rol voor dit personage in 'Dune 2'

Denis Villeneuve belooft een veel prominentere rol voor dit personage in 'Dune 2'

Ons hoor je niet klagen...

Dune was een van de populairste films van 2021 en wist onlangs tien Academy Award-nominaties te scoren, waaronder 'beste film'.

Terwijl fans geduldig wachten om te zien of de gouden beeldjes ook daadwerkelijk mee naar huis genomen gaan worden, is de productie van Part Two inmiddels alweer een tijdje in volle gang.

Sowieso actrice Zendaya (25) keert terug in het hoog geanticipeerde vervolg en regisseur Denis Villeneuve heeft nu tegenover Variety gegarandeerd dat zij daar een veel grotere rol zal spelen:

Belofte maakt schuld
"Voor Zendaya zal ik zeggen dat deel één een belofte was. Ik weet dat we een glimp van haar hebben gezien in deel één, maar in deel twee zal ze een prominenter aandeel krijgen. We zullen Timothée [Chalamet] en Zendaya volgen op hun avonturen in de woestijn. Dat is het ding dat me het meest enthousiast maakte over het teruggaan naar Arrakis, om weer tijd met al die vertrouwde personages door te brengen", aldus Villeneuve.

Dune is momenteel volop te streamen op HBO Max. Part Two staat momenteel gepland voor een release volgend jaar, in oktober 2023.

NieuwsFilm

meest populair